Anasayfa
01 Mayıs 2022 ( 3366 izlenme )

Birinci Uçuyor 'Bak Ne Güzel'

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bugün tüm yurtta kutlamaya devam ediyor. Polis çok sayıda kişiyi gözaltına alırken Mecidiyeköy'de toplanarak Taksim'e yürümek isteyen kişilere polis ekipleri müdahale etti.

‘ARTIK KİMSE KORKMUYOR, 1 MAYIS KUTLU OLSUN’

5 bin lira değerindeki atkısıyla çok konuşulan AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci ise sosyal medya hesabından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin "Eskiden 1 Mayıs korkulan bir gündü. Artık AK Parti'nin vizyonu ile bir bayram olarak kutlanıyor ve resmi tatil. Dolayısıyla tüm emekçilerimizin 1 Mayıs bayramlarını kutluyorum" paylaşımında bulundu.

‘DİKKAT EDİN KORKAN VAR MI ÇEKİNEN VAR MI, YOK’
Birinci, "Kimsenin aklı, 1 Mayıs'ta bir kısım yasa dışı örgütlerin şehirlerde terör estireceğinde değil. Dikkat ediniz, korkan var mı? Çekinen var mı? İşte, 1 Mayıs'ın barış ikliminde idrak edilmesini sağlayan parti, AK Parti'dir. Terörü bitiren vizyon da AK Parti'nin vizyonudur" dedi.

‘TÜM SOSYAL DEVRİMLERİ YAPAN PARTİDİR AK PARTİ’
Birinci şöyle devam etti: "1 Mayıs'ı da biz resmi tatil yaptık. Sözde emekçi yanlısı onlarca iktidar geçti. Neden yapmadılar? Çünkü işleri güçleri emekçi istismarı idi. Bunlar samimi değiller. İdeolojilerinde de samimi değiller. Türkiye'deki tüm sosyal devrimleri yapan partidir AK Parti."

TEPKİLER GECİKMEDİ
AKP'li Birinci'nin paylaşımı üzerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gece Yarısı Vekil Döndü! Tayyar Nebati 'Apar Topar Sildi' Kara Hava Deniz '50 Saniyede Katar Uçuş' Görüntüler Düştü 'HaberTürk İstifa'