AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, " Başbakanlığım boyunca YAŞ'larda önüme tek bir FETÖ'cünün dosyası gelmedi. Gelen dosyalar hep mütedeyyin insanlarla ilgiliydi. “ diye konuştu.
FETÖ'ye karşı tedbirleri 2010 yılı itibariyle almaya başladıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
‘ÖNÜME HİÇ FETÖCÜ DOSYASI GELMEDİ’“Türkiye'de FETÖ'nün büyümesinde, serpilmesinde herkesin payı olabilir. Ama FETÖ'yü terör örgütü ilan edip ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir. FETÖ'nün bu ülkede anlaşamadığı, görüşemediği tek lider vardır. Merhum Necmettin Erbakan. Başbakanlığım boyunca YAŞ'larda önüme tek bir FETÖ'cünün dosyası gelmedi. Gelen dosyalar hep mütedeyyin insanlarla ilgiliydi. Meydanı; demokrasinin kendilerine sunduğu zemini, yalanları ve iftiralarıyla milleti zehirlemek için kullananlara asla bırakmayacağız.”
Gelişmeleri bildireceğiz...
Kaynak: Sputnik News